2010. január 12., kedd

Villámlátogatás

Szombaton délután kimentem a faluba kocsival egy rövid időre, mire visszajöttem beállt az udvarra egy TEA rendszámú szilágysági kocsi. Rögtön felismertem hogy ilyen csak az én barátomnak-testvéremnek az Úrban- Borzási Pálnak van. Hát ők jöttek családostól, nagy örömünkre. Mindössze az összefüggést nem értettem. Bíztosra vettem, hogy erre jártak és bejöttek. De nem. Ők kimondottan babalátogatóba jöttek. Na jó, akkor örvendünk és holnap együtt szolgálunk. Erre azt a választ kaptam : - Mi jöttünk, de mindjárt megyünk is ! - Hova ? - Hát haza ! - De hát nem értem, csak ennyi időre jöttetek olyan messziről ? Bármennyire is próbáltam győzködni, hogy maradjanak vasárnapra, csak annyit tudott vállalni Pál, este 6 órától szolgált az imaórán. Ezért is hála. Végül belenyugodtam testvéreim tervébe. Rövid beszélgetés és vacsora után hazaindultak. Hát ezuton is köszönöm a meglepetést és látogatást, remélem a következő ittlétetek egy kicsit hosszabb lessz.
Borzási Pál, Anna, Thelma, Emil és Áron (innen ered a rendszám TEA)
kislányaink Abigél és Thelma, hamar megbarátkoztak
egy kevés idő jutott babázódásra is
Vasárnap Homoródsznetmártonban és Homoróddarócon urvacsoravételi alkalmunk volt. Jó volt tapasztalni, az imahét felmelegítette a testvériség szívét. A hétfői nap a kocsi azonosításával telt a RAR-nál, ahhoz hogy a következő héten irathassam a nevemre. Hálás vagyok a jó Istennek, hogy kellő időben rendelte ezt az autót, most már Péternek is van hely benne. Hisszük, hogy a pótláshoz szükséges pénzt is időben kirendeli. Jó hozzánk az Úr, ezt mondhatom.

8 megjegyzés:

Anna írta...

Nahát! Már vártam a képeket, de nem gondoltam, hogy ilyen módon fogom megkapni. Jó volt veletek lenni, még ha tényleg rövid időre is...

Kiskukta írta...

Szia Bandikó (remélem nem gonnd, hogy így szólítalak, de nekem ez maradsz) ! Örülök, hogy rádbukkantam, így legalább láthatom a kis családodat és téged. Szerintem nagylányotok miután született, akkor találkoztunk utoljára, és elképedtem, hogy ez milyen régen volt, már mekkora lány! Amúgy Seletye Noémi (az unokatesód) voltam, (régebb Bálint).

Budai Evódia (mutter) írta...

jaj de drága az a baba! Az Úr tartsa meg őt és az egész családját örömben egészségben!

iri írta...

Koszonom a kepeket ,jo volt latni testvereim.Isten eltesse babatokat!

Simon András írta...

Válasz kiskuktának!!!

Nahááááát, még ma is vannak csodák.
Még jó hogy leleplezted magad,mert az emlitett névváltozatom esetleg valameik táborozást juttatta volna eszembe. Biztos nem találtam volna ki, hogy ki irt.
Tényleg nagyon rég volt mikor találkoztunk,pedig sok szép emlékem van családoddal a licis évekből.
Sokszor megvendégeltetek, mint egy éhes diákot.Ezuton is köszönöm szüleid vendégszeretetét és üdvözlöm őket. Kérlek add át nekik üdvözletem.
Ha küldenél egy képet jelenlegi családodról, azt megköszönném,hogy legalább képen én is láthassalak titeket.
Szeretettel Simon András.

Kiskukta írta...

Átnézhetsz a blogomba, ott van egy kicsi kép rólam meg a lányiamról, de majd küldök az egész családról is neked.

Kiskukta írta...

Nem találok e-mail címet az oldaladon, az enyém nseletye@freemail.hu, ha írsz ide, akkor küldök képeket.

Emese írta...

Jaj de cuki baba :). Ez Ur aldjon meg benneteket!