2011. március 22., kedd

Tartozom egy vallomással

Ami ugyan már nem újdonság sokaknak, különösen azoknak nem, akik ott voltak Szilágyballán a választókongresszuson, de talán még vannak a barátaim közül akik esetleg nem tudják. Tehát arról van szó, hogy az Arad Belvárosi Magyar Baptista Gyülekezet meghívott, hogy legyek a lelkipásztoruk, amit Istenünk vezetésére figyelve el is fogadtam.
Nagyon világosan, félreérthetetlenül kaptam az igét amely így hangzik:
(zsid.11:16) "Így azonban jobb után vágyódnak, tudniillik mennyei után, azért nem szégyenli őket az Isten, hogy Istenüknek neveztessék, mert készített nékik várost." Ezenkívül még sok más bátorító igét kaptam és szolgatársaim, barátaim bátorítását.
Ezért ha élünk a nyáron Aradra fogunk költözni, hogy ott szolgáljunk hűséges testvérekkel együtt. Emiatt kapok ilyen kérdéseket:"tiszteletes úr, hááá nem szereti a Szentmártoni embereket? Vagy nem jó itt lakni?" A válaszom pedig egyszerű. Sem az emberekkel nincs gond én is szeretem őket, ők is engem, mi szeretünk itt lakni, csak egyszerűen én azt kell tegyem amit Isten kíván tőlem(lünk). Így tehát most meggyőződésem hogy ezt kívánja és én örömmel engedelmeskedem, mert tudom, jót akar nekem.
Még egy-két dolog. Vasárnap volt egy hete, hogy Bölönben voltam evangélizációs hét befejező alkalmán, telt imaház volt, sok hallgatóval, úgy kívántam volna, bárcsak egy lélek megtérne. Akkor a felhívásra nem válaszolt nyilvánosan senki, de hiszem hogy az ige nem tér vissza üresen. Ezt az alkalmat Győrfi Tóbiás lelkipásztor kollégám jóvoltából meghallgathatod itt. Miközben mindennap dolgozom, délutánonként amikor nem kell a misszióba menjek, kerül egy kis idő a kiskertre, meg favágásra, jólesik kinn lenni a természetben.Itt is most már szép tavaszias az idő. Üdvözletem minden kedves testvéremnek, barátomnak.