2013. április 13., szombat

Száguldó idő

Valahogy azt tapasztaltam az utolsó két nap, ahogy egy temetési énekben van:"Repül szelek szárnyán az élet, mi is vele megyünk gyorsan". Miközben készültünk Dr. Molnár Róbert testvér fogadására, szóltak, hogy temetés is lesz. Így a tegnap délután Róbert testvér első előadása után, (ahol nagyon sokan voltak és a férfikarral mi is szolgáltunk) mindjárt igyekezni kellet a virrasztóba. A kedves elhunyt Stevlik Katalin testvérnő családja nem hívő, így alkalmunk volt nekik szólni az igét.
Ma reggel 9-től együtt a vendég testvérrel, városnézéssel foglalkoztunk, 11 órától fogadott a városunk alpolgármestere Bognár Levente akivel együtt beszélgettünk, majd együtt ebédeltünk. Onnan rohanó léptekkel igyekeztünk, hogy a 3 órakor kezdődő temetésre elérjünk. Szóltam Jób hitéről és a sírnál a feltámadásba vetett reménységünkről. Az énekcsoport is szépen szolgált. Hisszük az evangélium megteszi a kellő hatást
Róbert testvér ma délután egy csoporttal tőlünk Ágyára ment szolgálni, holnap délelőtt itt Aradon tart előadást a Mosóczy-telepi református gyülekezetben
A befejező alkalom holnap délután 5 órakor lesz nálunk az Arad Belvárosi Baptista gyülekezetben, ahol Róbert testvér szólja majd az igét.
      Mindenkit szeretettel várunk!
Aki nem tud ott lenni, élőben követheti a gyülekezetünk honlapján, vagy utólag is meg lehet nézni. Hisszük, hogy bő áldásokban lesz részünk.