2010. május 11., kedd

Beteljesedett ígéret


Még fiuként Isten adott nekem egy álmot, amikor már foglalkoztatott a nősülés gondolata. Reggelre kelve, próbáltam rekonstruálni az álmom, azután pedig mikor hálát adtam kértem egy ígét és a 128.Zsoltárt kaptam ígéretként. Megköszöntem és jól elrejtettem a szívem mélyére. Mikor megismerkedtem Enikővel elmondtam neki milyen ígéretet kaptam. Aztán ahogy megszületett Beatrix, utánna Andris, majd később Abigél mindegyikért nagyon hálásak voltunk. Azonban később emlékeztettem a feleségem, hogy én olyan ígéretet kaptam : " fiaid mint az olajfacsemeték asztalod körül." Zsolt128 : 3
Hittük azt, hogy Isten valóra váltja ígéretét. Ő hű  és igaz !!! És még adta nekünk Péter-Dánielt. Nagyon sok örömet lelünk benne, kis bályos, csendes gyermek.
Hálásak vagyunk érte, hogy ajándékba kaptuk őt is.

   Őérte imádkoztunk vasárnap és egyben az édesanyákról is megemlékeztünk.
Erre az alkalomra eljött a család egy része Rátonból, az igét pedig Borzási Gyula testvér hírdette a II Tim 1 részből. Beszélt nekünk Lois, Eunika valamint Timóteus hitéről, egyben bátorítva minden szülőt arra, hogy tanítsuk gyermekeinket imádkozni, igét olvasni, mert amit látnak, hallanak tőlünk, azt tanulják meg.
Borzási Gyula testvér mondja az Ároni áldást, mi pedig az Áment rá

négy szólamra énekeltünk(egy kis nosztalgia)

Péntek este Papp István sógorom elkísért Vargyasra, ahol evangélizáló alkalmat tartottak testvéreink, én is most jártam ott először az imaházba.
Szombaton a vendégeinkkel elmentünk Parajdra a sóbányába, amit nagyon élveztek.