2011. január 2., vasárnap

Új évet kezdtünk

és hála érte, hogy kegyelemben, jó légkörben. Az Ó év este megkezdtem a szolgálatot Homoródszentmártonban este 6 órától, utánna 8 órától Darócon majd az éjféli istentiszteleten Muzsnán zártuk az évet. Nagyon jó volt az igéből felismerni Isten kegyelmét, hogy kész még várni egy évet,hogy hátha terem életünk fája jövőre !?
A tegnap délelőtt itthon voltam, kora délután Homoródalmáson szolgáltam, utána pedig Andriskával és Beával mentünk a táborba ahol a Szilveszterező ifjak között szolgáltam. Nagyon> jó alkalom volt, sok bizonyságtevő és imádkozó, buzgón éneklő fiatallal csakis jó lehetett. Hiszem hogy érintette őket az ige is ami az Illés csüggedéséről és helyreállásáról szólt. A téma: "Erőd felett való út áll előtted".
Az istentisztelet megtekinthető itt

A kis Péterünk az elmúlt év december 28-án betöltötte az egy évet. Nagyon pajkos kis gyermek és makacs mint az apja :)) Mit tegyünk ha ilyen természetet örökölt tőlünk szülőktől. Várjuk, hogy felnőjön és megtérjen. Az Úr tartsa meg őt a többivel együtt. Mi mindegyikért nagyon hálásak vagyunk.
Áldott, boldog új évet kívánok minden kedves olvasónak.