2011. január 24., hétfő

Csendesen munkálkodva töltjük napjainkat

Munka az van bőven, így nem jut időnk az unatkozásra, de még a blogolásra se sok. Ami hasznos számunkra a székelyföldi lelkipásztor és missziómunkás csoportnak, az hogy együtt tudunk az Úr elé jönni imában és bőjtben. Az idén már volt egy nagyon áldott alkalmunk Székelyudvarhelyen, ahol imádkoztunk és megosztottuk örömeink és terheink. Nagyon hasznos amikor együtt imádkozhatunk.
Mióta nem írtam, Andriska betöltötte a 11 évet, január 15-én. Nagy örömére meghívhatott egy néhány barátját.
Miután köszöntöttük én elindultam Gyergyószentmiklósra, Novák Zsolt testvérékhez és ott együtt szolgáltunk Zsolttal a cigány testvérek között. Nagyon lelkes csapat van ott, persze természetesen egy olyan 70-80 fős csoporttal nem könnyű foglalkozni. Imádkozni kell az ottani misszióért és ha az Úr indít többet is lehet tenni. "Az aratni való sok, a munkás kevés."
A körzetünkben is van bőven tennivaló. Szeretném, hogy élőbbek, buzgóbbak legyenek a tagok. Örvendek azoknak akik hűségesek, azokért pedig akik közömbösek, imádkozom hogy újuljanak meg.
Erre a hétre kilátásba van egy út Perecsenbe a lelkipásztorok konferenciájára, ha élünk akkor szeretnék ott lenni. Az Úr áldása legyen mindenki életén.