2009. július 20., hétfő

Öröm és fájdalom

Mind a kettőből volt részünk az elmúlt héten. Szerdán este a gyerekekkel kimentem biciklizni s mivel Abigél is vágyott őt is felültettem a sarogjára. Az eredmény az lett, hogy a kerék elkapta a kicsi lábát és eltört a bal lába. Nagyon fájt neki, mert a küllők nagy sebet ejtettek rajta, így pedig gipszbe sem tudták tenni. Holnap készülünk ismét orvoshoz. Sajnálom hogy ez történt, de tudom Isten sohasem enged meg semmit ok nélkül. Az én sok-sok hibám is, Ő jóvá tudja tenni! Csütörtökön hazamentünk Ballára, mert Szombaton volt ifj. Pál Ervin(Homoródszentmárton) és Bálint Eszter(Zilah) menyegzőjük.
Eszter és Ervin
Egy nagyon szép alkalom volt. Örvendünk annak hogy a menyasszony a Székelyföldre költözik és így a kis Szentmártoni gyülekezet erősödik egy taggal. Az Úr hadd használhassa eszközül sok ember megtérésében. A vacsora közben meglátogattuk Ady Dánielnét(Manci) aki nagyon beteg, de ennek ellenére tele reménységgel az Úrban. Kérlek imádkozz érte, hogy Isten enyhítse fájdalmait és legyen meg az Ő akarata Manci testvérnő életében. Vasárnap hajnalra hazaérkeztem , délután pedig elmentem Muzsnába , Derzsbe este pedig itthon szolgáltam. Jó volt találkozni Peteki romákkal akik átjöttek Derzsbe az Istentiszteletre. Látom hogy vannak még akikben él a szikra. Imádkozzatok értünk, hogy Isten használhasson köztük és Abigélnek gyógyítsa meg a lábát. Előre is köszönöm ha ránk gondoltok.

3 megjegyzés:

Anna Isten oltalmában írta...

Imádkozunk a kis Abigélért.Az áldott Orvos közeleg.Meggyógyul hamar a kis lába.Úgy hisszük.
A sógornőmért is imádkozunk.Szeretnénk,ha még felerősödne testben,de ha a lelke erős, mindennél többet jelent.Legyen meg az Úr akarata!

Maresz írta...

Gyógyulást kivánok Abigélnek.

Simon András írta...

Köszönjük az imatámogatást.Valóban hamar gyógyul Abigél lába. Ma gipszbe is tették és már nem nagyon fáj neki.