2011. január 2., vasárnap

Új évet kezdtünk

és hála érte, hogy kegyelemben, jó légkörben. Az Ó év este megkezdtem a szolgálatot Homoródszentmártonban este 6 órától, utánna 8 órától Darócon majd az éjféli istentiszteleten Muzsnán zártuk az évet. Nagyon jó volt az igéből felismerni Isten kegyelmét, hogy kész még várni egy évet,hogy hátha terem életünk fája jövőre !?
A tegnap délelőtt itthon voltam, kora délután Homoródalmáson szolgáltam, utána pedig Andriskával és Beával mentünk a táborba ahol a Szilveszterező ifjak között szolgáltam. Nagyon> jó alkalom volt, sok bizonyságtevő és imádkozó, buzgón éneklő fiatallal csakis jó lehetett. Hiszem hogy érintette őket az ige is ami az Illés csüggedéséről és helyreállásáról szólt. A téma: "Erőd felett való út áll előtted".
Az istentisztelet megtekinthető itt

A kis Péterünk az elmúlt év december 28-án betöltötte az egy évet. Nagyon pajkos kis gyermek és makacs mint az apja :)) Mit tegyünk ha ilyen természetet örökölt tőlünk szülőktől. Várjuk, hogy felnőjön és megtérjen. Az Úr tartsa meg őt a többivel együtt. Mi mindegyikért nagyon hálásak vagyunk.
Áldott, boldog új évet kívánok minden kedves olvasónak.


5 megjegyzés:

marika írta...

Nagyon aranyos ez a Péter!(hasonlit az apukájára...:))...Boldog,áldott új évet kivánok nektek!Én is hallgattam,láttam a szolgálatodat amit a Hargitán végeztél...nekem áldásos volt!Köszönöm!

jassbg írta...

Köszönjük az igét!

Békés és áldott évet kívánok!

Sanci

Pardi Félix írta...

Békés és áldott Új esztendőt kívánunk mi is nektek innen Kémerről! Az Úr őrizze és egyengesse utadat kedves testvérem! Köszönjük a bátorítást a Szilveszteri szolgálatban, és a szép új éneket is! Remélem ezt még hallani fogjuk!

Simon András írta...

Köszönöm szépen a bátorításokat. Mindenért az Úré legyen a dicsőség.

Maresz írta...

Boldog Új Évet kivánunk nektek!