2011. október 24., hétfő

Szép ünnep volt a tegnap

az Arad Belvárosi Baptista Gyülekezetben ahol délelőtt volt a beiktatásom, délután pedig folytattuk az ünneplést. Az imaház megtelt vendégekkel. Az Arad Kis-szentmiklósi gyülekezetből voltak legtöbben, aztán a környékről Ágyáról meg a körzetből. De voltak a Szilágyságból a rokonok, a Székelyföldről egy csoport, Temesvárról és Magyarországról is érkeztek vendégek. Délelőtt Dr. Giorgiov Adrián testvér szolgált Mózes elhívásáról, pontosabban arról, hogy a "Vagyok" küldte őt a szolgálatba. Sok tanulságot kiemelt belőle. Délután az "Élő gyülekezethez illő tulajdonságok" címmel szolgáltam a Fil. 4: 4- 7 igéből. Nagyon szépen szolgált az énekkar egész nap. A vendégeink most már hazamentek anyósomék az este, szüleim és az öcsémék most délelőtt. Képet nem teszek az alkalomról, mert az egész alkalom végignézhető itt.

4 megjegyzés:

Piroska írta...

Isten aldjon meg titeket az uj munkamezon sok bolcsesseggel es erovel.

Andras írta...

Köszönjük szépen. Mi is áldást kívánunk életetekre a messzi távolban.

Deák Zsolt írta...

Örülök, hogy szép ünnepetek volt és kívánom, hogy a megkezdett ünnep folytonossá váljon emberek megújulása, megtérése, odaszánása által. Hiányozni fogsz nekünk, de hisszük, hogy az Úr megáld és használ benneteket Aradon.

Simon András írta...

Áldjon meg titeket is a mi Urunk és tegye áldottá a bemerítkezőket a gyülekezet épülésére. Az Extreme misszióhoz küldjük segítségül Szűcs Zsoltot, fogadjátok szeretettel.