2011. március 20., vasárnap

Sírtunk, imádkoztunk és énekeltünk

A mi Istenünk nagyon kegyelmes és jó hozzánk. Ma délután a családom hallgatta az Arad Belvárosi Baptista Gyülekezet istentiszteletét, ezen a helyen te is meghallgathatod.
A bizonyságtételek és az ige nagyon meghatotta Beatrix lányunkat.Ő azonban megpróbált lefeküdni, de az alvás már nem ment. Egyszer csak kisírt szemekkel kijött és elmondta, hogy nagyon terhelik a bűnei. Majd miután imádkoztunk a feleségemmel együtt vele, boldogan adott hálát,"most már érzem, hogy megkönnyebbültem és szabad vagyok".
Mi is hálát adtunk a szabadulásáért, utána elénekeltük az "Öröm van a mennyben egy bűnös felett, ha megtérve haza érkezett".
Kedves Arad-i testvéreim! Mi még nem sokat szolgáltunk felétek, de ti már igen. Jutalmazzon meg az Úr titeket ezért is gazdagon.
Istenünké legyen a dicsőség minden jótéteményéért.

4 megjegyzés:

iri írta...

Aldott legyen az Ur , hogy munkalkodik!Veletek orvendek.Koszonom a linket.

Zsolt Szűcs írta...

"Róm. 12:15
A ti örömötök a miénk is, a ti könnyeitek a miénk is. Dicsőség az Úrnak, hogy nem hiábavaló a magvetés, az evangélizáló alkalmak. Az Ige Aradon is megérintette a sziveket, a megfásúlt tagoknál megújulás történt és egy "tékozló fiú" összetört, megvallotta bűneit és haza jött.
Hordozzuk őket imakarjainkon!
Készitjük, lazitjuk továbbra is a talajt..."

Szűcs János

Simon András írta...

Ennek is csak örülni tudok, hogy szolgáltok, lazítva a talajt, így ha majd ott leszek is csak folytatni kell.
Sok erőt nektek addig is és az Úr erősítse a hazatért fiakat. S. A.

Reny írta...

Hala erte az Urnak! :)