2010. december 10., péntek

Megőrzött az Úr

Ma este Homoród-darócon szolgáltam, figyelmeztetett az ige az utolsó idők veszélyei felől, szakadások, hamis tanítások, az antikrisztus megjelenése. Amint jöttem hazafele, még mindig ezeken gondolkoztam, csendesen hajtottam mert láttam hogy az út jeges. Amikor Jánosfalván a derékszögű kanyart akartam bevenni, a kocsim csak előre volt hajlandó menni, szinte tehetetlenül néztem, hogy az elég mély sánc fele tartok.
Mintha valami belülről tiltakozott volna bennem: de hát én nem akarok a sáncba menni... addig már jól megközelítettem és mintha valaki szólt volna, tegyél már valamit. Erre jól ráléptem a gázpedálra gondoltam ha pörgök is jobb lesz mint a sáncba. Ekkor mintha Isten keze kiterjesztve ott lett volna az út szélén és engem megőrzött. Nagyon hálás vagyok ezért az én kegyelmes Istenemnek.

Testvéreim, csak óvatosan hajtsatok, a téli viszonyokhoz alkalmazkodjatok. Az Úr őrizzen mindnyájatokat. Jó éjt mindenkinek.

5 megjegyzés:

vefraim írta...

Ismerem azt a kanyart... Hála az Úrnak azt mindig sikerült bevenni és úgy látom te sem egyenesítetted ki. Az Úré a dicsőség!
Légy áldott továbbra is!
Efraim

iri írta...

Hala az Urnak hogy ujbol megmutatta irgalmassagat!

Névtelen írta...

"Aki a Felségesnek rejtekében lakozik, a Mindenhatónak árnyékában nyugoszik az. Azt mondom az Úrnak: Én oltalmam, váram, Istenem ő benne bízom!" (Zsolt 91:1-2)

Őrizzen az Úr továbbra is, köszi a figyelmezetetést.

Simon András írta...

Jó hozzám az Úr, ezt látom én.
Sejtettem Efraim, hogy te jól emlékszel még arra a kanyarra.Én annak örülök, hogy csak ennyi emlék marad arról a kanyarról,de talán még óvatosabb leszek mint eddig.
Az Úr gazdag áldása legyen minden hozzászólón. András.

vefraim írta...

Nem mondom hogy megkívántam élményedet, mégis megadta az Úr! Rám is Ő vigyázott. Áldassék az Ő neve!