2010. február 10., szerda

Ismét Kerekiben jártunk

A tegnap este Gergely András testvér elvitt magával Magyarországra, potosabban Kerekibe. Úgy emlékeztem, hogy egy éve jártam még ott, azonban Kulcsár Mihály testvér nalójából, hamar kiderült, hogy egy kicsit régebben volt, ezt megtekinthetitek itt. Gergely testvérék, minden hónapban egy alkalmat vállalnak, hogy az ottani testvéreknek, a misszióba besegítenek. A tegnap velünk jött még Vajda miklós Gernyeszegről, Szilágyi Norbert Szilágyballáról(akikkel ezen a héten együtt vizsgázunk a teológián Nagyváradon) és még egy nemrég megtért személy Nagyváradról, Gyímesvölgyi Hunor. Mind szolgáltunk valamivel, volt három bizonyságtétel, Norbert énekkel szolgált, Miklós és én az "Irgalmas samaritánus" története alapján szolgáltunk. Jó alkalom volt.
A Kereki gyülekezet a vendégekkel
Az elmúlt vasárnap Muzsnára látogattak a Szentegyházi testvérek. Ők szolgáltak az ígéből, énekekkel és bizonyságtevéssel. Délutánra én is megérkeztem, mert délelőtt Derzsben urvacsoravétel volt, így Muzsnán is együtt járultunk a szentjegyekhez a vendégekkel. A tegnap már voltak vizsgáink és csütörtökön meg pénteken lessz még a neheze. Remélem, hogy átjutunk mindegyiken békességgel.
A Szentegyházi fiatalok énekelnek
A Muzsnai gyülekezet és a vendégek

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hi, as you can see this is my first post here.
In first steps it is very nice if somebody supports you, so hope to meet friendly and helpful people here. Let me know if I can help you.
Thanks in advance and good luck! :)

Simon András írta...

Hello! Thank's for posting and showing interest in my blog, but sadly I am not sure weather I know you or not. I would like to ask you to introduce yourself!

Your friend - András