2009. március 1., vasárnap

Hű szolgatárs

Az elmúlt napokban több alkalommal együtt misszióztunk Erdő Endre testvérrel Székelyudvarhelyről(vagy talán Kárpátaljáról?...). Egy kevés időre hazajöttek Kárpátaljáról és Kedden meglátogattak bennünket. Már akkor este együtt mentünk Homoródalmásra. Menet közben mondtam neki:"szívesen elfogadom útitársnak a következő estékre is". Ezt örömmel vállalta, így szerdán délután 3 órára, Kiss Zoltán testvér szeretetteljes meghívására, együtt mentünk Márkosfalvára. Egy családias légkörű Istentiszteletünk volt Kádár András testvéréknél. Én most jártam ebben a faluban először, de Endre testvért mint régi jó ismerőst köszöntötték.
A márkosfalvi kis közösség
5 órától Kézdivásárhelyen voltunk, itt is most jártam elősször. Bár a kedves Veress Bálint testvér már régóta hívott, de most sikerült eljutni.
A Kézdivásárhelyi testvérek
Este 7-től Csernátonban szolgáltunk, ahol a testvérek evangélizációs hetet tartottak. Mindenütt áldott alkalmak voltak. Péntek este Marosvásárhelyen voltunk szintén evangélizációs alkalmon, ahová Endre testvér melett, még elkísértek Veress Lidia és Bedő juliánna is. Az ígét a Jel 3:14-21 alapján hírdettem - Közömbös, vagy buzgó hívő- címgondolattal. Mire vége volt az alkalomnak, megérkezett Veress Ernő és Anna testvérnő a táborból, így a vacsoránál Kelemen Sándor testvéréknél jól elbeszélgettünk.
A Marosvásárhelyi fiatalok énekelnek
a hallgatóság egy része
A mai napon Székelymuzsnán, délután Székelyderzsben este pedig itthon szolgáltam. Az Úr áldja meg az elhintett igemagvakat mindenütt, minden szívben. Ezek az őzek figyelmesen vártak míg lefényképeztem őket Székelyderzs határában

4 megjegyzés:

Maresz írta...

Gazdag programotok van:). Az Úr áldja meg munkátokat!

Borzási Márta írta...

hogy én hogy örvendek ezeknek a képeknek!... Köszönöm András testvér!

Siko Margit írta...

Igazan zsufolt volt a het vege,sok utazas de milyen jo hogy az Ur veletek volt es vigyazot ratok,aldja meg az Ur aa elhintet magot hogy megteremje a maga idejen a gyumolcsot.

Simon András írta...

Úgy látom Márta testvérnő a szived még egyet-egyet dobban Marosvásárhelyért. Bíztos szép emlékek idéződtek fel benned.
Áldjon meg az Úr és használhasson titeket Perecsenben is!